Devet godina nakon venčanja otvorili su „zabranjen poklon“ i oduševili se (foto)

Svaki brak ima svoje uspone i padove. To je jako dobro znala i starija žena koja je mladom bračnom paru poklonila nešto posebno. Na svom poklonu napisala je „Ne otvarajte pre prve svađe“, a Brendon i Kejti odlučili su da ispoštuju njenu želju i iznenađenje sačuvaju za „crne dane“.

Naravno, tokom godina bilo je manjih i većih svađa koje su sastavni deo svake ljubavne veze ili braka, ali odbijali su da otvore poklon tetke Alison jer bi time sami sebi priznali da nešto u njihovom braku nije u redu. Osim toga, svaki put posle svađe bi pomislili: „Da li je ovo naša najgora svađa ikad? Treba li da otvorimo poklon? Šta ako nas tek čeka još veća svađa, a nemamo tetkin misteriozni poklon?“.

Jedne večeri su ipak odlučili da uzmu poklon i otvoriti ga. Nisu bili posvađani, već ih je zanimalo šta se krije u poklonu koji čuvaju već 9 godina. Na taj korak su se odlučili jer su se spremali za odlazak na svadbu na koju su u to vreme bili pozvani. Razmišljali su o tome šta bi mogli da kupe budućem bračnom paru, a onda su se setili i njihovog tajnog poklona.

Otvorili su poklon i pronašli novac i dve poruke – jednu za Kejti, drugu za Brendona. Na njenoj poruci pisalo je „Idi kupi picu, škampe ili nešto što oboje volite.“, a na Brendonovoj „Idi kupi cveće i flašu vina.“. Osim poruka, u kutiji je bila i kristalna vaza za cveće, dve čaše za vino i kupka za opuštanje u kadi.

Tetkin poklon bio je smišljen kao nešto što je trebalo da smiri njihovu najveću svađu i pomogne im da se pomire i krenu dalje.

Kristalna vaza i čaše bile su zaista lep poklon, ali još lepša je bila tetkina namera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.