U trendu

Devojčicu prodali za 100 evra, “vlasnica“ je odvela u Nemačku, gde je čekao pakao

Žena (54) kojoj je u Bugarskoj jedna majka za 100 evra prodala ćerku odgovara pred sudom u Nemačkoj nakon što je optužena da je 2006. tada 15-godišnjakinju dovela u Dortmund i prisiljavala je da se prostituiše.

– Samo sam plakala – izjavila je žrtva, koja danas ima 29 godina, na početku suđenja pred pokrajinskim sudom u Dortmundu.

U optužnici je navedeno da je optužena, koja je, takođe Bugarka, uputila žrtvu u seksualnu praksu, da bi je potom primoravala da se prostituiše u javnoj kući u Dortmundu, obećavajući joj nagrade. Odmah prve večeri tinejdžerka je imala osam mušterija, a, prema njenim rečima, nije ni slutila šta je čeka u Nemačkoj.

– Nisam znala šta ću raditi u Nemačkoj. Otišla sam samo zato što mi je majka tako rekla – izjavila je na sudu.

Sve što je zaradila morala je da preda svojoj mučiteljki, a kada je jednom prilikom sakrila 80 evra u grudnjak, dobila je batine. Nije se usuđivala da pobegne jer je bila suviše uplašena.

Bugarkin suprug je ranije osuđen na pet godina i osam meseci zatvora, između ostalog, zbog trgovine ljudima u svrhu seksualnog iskorišćavanja, a njegova žena je tek kasnije uhapšena.

Napišite komentar