U trendu

Devojka koja je svojom pojavom zgrozila sve konačno pokazala svoje pravo lice

Iranka Sahar Tabar, 19-godišnjakinja koja je izazvala zgražavanje javnosti nakon što su njene fotografije obišle svet i koja je tvrdila da je imala 50 operacija i izgubila 40 kilograma kako bi izgledala poput glumice Anđeline Džoli, pokazala je svoje pravo lice.

I uopšte ne izgleda tako strašno kako se prikazuje. Naime, na fotografijama koje je objavljivala izgleda poprilično zastrašujuće i pratioci na društvenim mrežama dali su joj nadimak ‘Mrtva nevesta’ jer više sliči na nevestu iz filma Tima Burtona nego Anđelinu Džoli.

Ali, čini se da je celom pričom samo želela da privuče što više pažnje na sebe ne bi li stekla popularnost na društvenim mrežama jer je svojevremeno objavila svoje prave fotografije i priznala da nije imala baš toliko operacija.

Priznala je da je operisala nos, usne i imala liposukciju, ali to je sve od zahvata koje je prošla.

Za njen izgled na društvenim mrežama zaslužni su šminka i fotošop.

– To je sve fotošop i šminka. Svaki put kad objavim fotografiju, nacrtam svoje lice na neverovatno smešan način. Tako se izražavam, to je deo umetnosti. Moji obožavaoci znaju da to nije moje pravo lice – priznala je ona pre skoro tri godine.

Ova mlada Iranka je u decembru 2020. godine osuđena na deset godina zatvora zbog aktivnosti na društvenim mrežama.

Optužbe protiv Tabar uključivale su bogohuljenje, podsticanje na nasilje, sticanje prihoda neprimerenim sredstvima i podsticanje mladih na korupciju. Privedena je po nalogu teheranskog suda koji se bavi kulturnim zločinima, socijalnom i moralnom korupcijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)