U trendu

Devojka nestala pre 11 godina, pronašli je kod komšije na 500 metara od kuće (video)

Indijka koja je napustila porodičnu kuću pre 11 godina nedavno je pronađena u komšijinoj kući. Živela je sve vreme u kući komšije  u koga se zaljubila, njegova kuća je samo 500 metara udaljena od roditeljske kuće.

Dok su njegovi roditelji delili kuću sa njim, navodno nisu bili svesni prisustva žene tačnije “nestale” devojke. Sajitina porodica napustila je dom da bi je pronašla, nakon što je jednog dana jednostavno izašla iz kuće, 2010.

Misleći da je umrla ili negde živi hiljadama kilometara daleko, nikada nisu ni pomislili da bi mogla biti u istom selu, a kamoli par koraka od njih.

Ispostavilo se da je žena, koja je u trenutku nestanka imala 18 godina, jednostavno izašla iz porodične kuće i prešla u kuću svog tajnog ljubavnika, jer je bila uverena da roditelji neće odobriti njihovu vezu, koju su uspeli su da sačuvaju više od jedne decenije.

Sajita je otkrivena nakon što se njen 34-godišnji muž posvađao sa članovima porodice i izašao iz kuće. Njih dvoje su tada počeli da žive u drugom selu.

Jednom slučajno ga je primetio njegov stariji brat koji ga je pratio i otkrio da živi u drugom selu sa “odbeglom” Sajitom.

Policija je izvela par pred lokalni sud, koji im je omogućio da legalno žive zajedno nakon što su čuli njihovu priču, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar