U trendu

Devojka otkrila kako da prisluškujete druge pomoću telefona i slušalica

Da li ikada imate osećaj da vam neko govori iza leđa? Ako je odgovor da, onda je ovaj trik pravo rešenje za vas,

TikTokerka Ema je na svojem profilu podelila koristan savet kako se može čuti šta osobe pričaju u drugim prostorijama, koristeći Iphone i AirPods slušalice. Kaže da je ovaj trik podelila isključivo u zabavne svrhe.

@emmacaitlinlewis

did you know this hack? ✨ #fyp #foryou #foryoupage #viral #toxic #hack #iphonetricks #iphonehack

♬ Lofi – Domknowz

Ona na početku kaže da nikako ne podstiče druge da probaju ovo zbog nekih zlih i progoniteljskih namera, već isključivo iz zabave. Ema najpre stavlja svoje slušalice i u Settings meniju na telefonu otvara Control Centre i bira Hearing.

Kada izlistate do kraja stranice, morate da uključite opciju za koju Ema kaže da vam dopušta slušanje razgovora koji se odvija u blizini vašeg uređaja.

Pre nego što kao slučajno ostavite telefon u nekoj prostoriji, morate da na zaključanom ekranu u opcijama obavezno uključite Live listen, koji se nalazi ispod ikonice za slušanje.

– To znači da ćete moći da slušate šta god neko govori blizu vašeg telefona – objašnjava Ema.

Njen klip je do sada pregledan preko 360.000 puta i mnogi korisnici ove marke telefona nisu mogli da veruju da nisu znali za ovaj trik.

– Želim da isprobam ovo, ali se plašim šta ću čuti – napisala je jedna korisnica u komentarima, dok je drugi dodao da uskoro ide u posetu tašti i tastu pa će ovu opciju sigurno isprobati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.