U trendu

Devojka otkrila zašto je otkazala svoje venčanje, razlog će vas zaprepastiti

Jedna devojka je nedavno otkrila neverovatan razlog zbog kog je nekoliko nedelja pred venčanje sve otkazala, što je veoma skupo koštalo.

@leela_li

#storytime #callingoffwedding #fyp #cheating Calling off my wedding. Part 2 posting soon!

♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor – Tom Bailey Backing Tracks

Naime, TikTokerka pod nadimkom leela_li saznala je nešto šokantno o svom vereniku. U četiri videa koja je snimila i objavila, a koji su pogledani ukupno skoro 9 miliona puta, ona objašnjava šta se tačno dogodilo i kako je na otkazivanje venčanja reagovala njena porodica i ostale zvanice.

Nije joj bilo lako jer je više od sto ljudi trebalo da obavesti da je venčanje propalo, a većini nije mogla da prizna pravi razlog zašto je to morala da uradi.

I ranije je sumnjala u vernost svog verenika, ali kap koja je prelila čašu je bila kada ga je 26 dana pre venčanja pronašla na sajtu za odrasle. U vezi su bili, kaže, tri godine, vereni godinu dana, i i njegova i njena porodica su ih sjajno prihvatili i bili su vrlo bliski jedni s drugima.

@leela_li

#storytime #callingoffwedding #fyp Here is more detail that helps explain the beginning process.

♬ Epic Emotional – AShamaluevMusic

Najpre je otkrila da je, posle jedne rasprave sa verenikom oko otvorene veze, koju je on predložio, rečima da mu je žao što će ona, tako lepa, biti ceo život vezana seksualno samo za njega, napustila verenika i boravila par nedelja kod prijateljice. Par dana kasnije vratila se po kompjuter na njemu otkrila gomilu obrisanih podatak sa sa sajta za odrasle.

Bila je šokirana, ali je sa prijateljicom počela da istražuje dublje i naišla na veb sajt na kom se videla fotografija njene spavaće sobe i kreveta. Na njemu je bila posteljina koju je kupila samo par meseci ranije, pa je shvatila da je njen budući suprug definitivno bio neveran i dok su pripremali zajednično venčanje.

U komentarima ispod snimaka bilo je mnogo poruka podrške zbog odluke da otkaže venčanje, a mnogi su joj poručili da je razvod daleko skuplji i bolniji.

„Želela bih da saznam 26 dana pre nego 26 dana nakon venčanja“, jedan je od komentara.

Jedna članica joj je poručila da bi želela da je ona otkazala sopstveno venčanje.

„Razvod je mnogo teži od otkazivanja veridbe, sva sreća pa si otišla“, rekli su joj.

„Sjajno je to što si saznala pre braka. Ja sam saznala prošle godine, posle 27 godina braka. Razvod je u toku“, napisala je jedna korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.