U trendu

Devojke planiraju venčanje, a mladoženje ni na vidiku!

Zanimljiva je činjenica da devojčice od 13 godina već maštaju o svom venčanju a dve trećine slobodnih devojaka je u stanju da bira i materijal za venčanicu iako nemaju dečka.

Čak dve trećine žena priznaje da u glavi imaju razrađen scenario za svoje venčanje iz snova, a u proseku već sa 13 godina devojčice zamišljaju svoje venčanje, pokazala su istraživanja britanske kompanije Interflora na više od 600 žena.

Čak šest od deset žena uprkos svom samačkom statusu isplanirale su detalje venčanja, poput haljine i cveća. Milioni žena širom sveta koje su još uvek u potrazi za onim “pravim” istraživale su materijale za venčanja, pa čak i razmišljale o crkvi u kojoj žele da se venčaju ili o haljinama za deveruše, kažu istraživači.

Više od polovine ispitanih žena kaže kako su se odlučile za venčanu kumu i deveruše već u dobu od 18 godina, a tih odluka planiraju da se drže i na venčanju, do kojeg se nadaju da će doći.

Za većinu žena za venčanje iz snova najvažnije je dobro vreme, divna haljina i cveće. Iako su neke razradile ideje do najsitnijih detalja, 58 odsto njih to nikad ne bi priznalo svom novom dečku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar