Devojke šetale šumom, iza njih se pojavio medved i uradio nešto neverovatno (video)

Crni medved prišao je s leđa grupi planinara u Meksiku, ali oni su uspeli da ostanu smireni, a jedna devojka čak je i snimila selfi sa životinjom.

Susret se dogodio na popularnoj planinarskoj stazi u ekološkom parku Čipinke u San Pedro Garza García, navela je osoba koja je podelila video na Tviteru, koji je za manje od 24 časa pogledan preko 640 hiljada puta.

Na snimku se vidi kako žena stoji nepomično dok joj crni medved prilazi i njuška je, a u jednom trenu staje i na dve noge.

Iza nje, dve druge planinarke uspevaju da ostanu potpuno mirene dok posmatraju medveda kako njuška njihovu prijateljicu. Ona je pak iskoristila neverovatan trenutak, izvadila mobilni i snimila selfi s medvedom, koji je stajao iza nje taman da joj to uspe.

Medved se zatim polako odmaknuo, a grupa se ubrzano pokupila. Šokantni trenutak podeljen je na društvenim mrežama i u manje od dva dana prikupio je više od 2 milona pregleda. Podelio ga je na Tviteru i bivši NBA košarkaš Reks Čapman koji je bio impresioniran staloženošću devojke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.