U trendu

Dirljiva poruka Jelene Đoković o Novaku: Duboko udahnem da se smirim (foto)

Novak Đoković Božić provodi u zatočeništvu u Australiji gde čeka ishod situacije posle žalbe koju je uložio zbog odbijene vize za ulazak u zemlju, a za to vreme njegova porodica sa strepnjom prati šta se dešava. Prvi put se oglasila i supruga Jelena, koja je u Božićnoj noći napisala emotivnu poruku.

Ona je najpre čestitala svima Božić i napisala šta bi najviše volela u ovom trenutku.

„Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva“, napisala je ona.

Jelena Đoković zahvalila je svima na porukama podrške.

„Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila“, dodala je ona.

Podsetimo, Novak se nalazi u hotelu u kojem je pritvoren sa ostalim imigrantima dok čeka odluku na svoju žalbu o deportaciji koja je doneta nakon više od sedam sati maltretiranja na aerodromu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)