Dobro pogledajte ruke: Dužina malog prsta otkriva najvažnije osobine vaše ličnosti

Testovi ličnosti su sjajan alat za učenje o sebi, svojim željama ili nesviđanjima, preferencijama, načinu na koji razmišljate, procenite svoju emocionalnu inteligenciju, kao i nivoe IQ. Ovi testovi su naučno dizajnirani da proniknu duboko u vaš psihološki sastav, emocionalne i racionalne misaone procese i utvrde one duboke, skrivene osobine ličnosti koje često potiskujemo tokom godina od našeg rođenja. Posedovati sebe i biti svoj istinski je od vitalnog značaja za uspeh.

Najčešće zaboravljamo šta je naša strast, šta bi trebalo da radimo, a ne šta radimo. Dodajte tome, pronalaženje vašeg pravog plemena i ljudi koji će ostati uz vas ne samo u vašim dobrim, već i lošim vremenima je takođe dodatni bonus. Ali, kada nismo verni sebi i izgubimo iz vida svoju jedinstvenost, često se na kraju osećamo iscrpljenije i izgubljeno. Stoga donosimo ove testove ličnosti kako bismo vam pomogli da pronađete pravog sebe kako biste mogli da živite najvišu verziju sebe u svom poslu, prijateljstvima, odnosima, porodici i celokupnom životnom putovanju.

Pređimo na zabavni deo. Pogledajte svoju ruku da biste saznali šta vaš mali prst govori o vama.

Tip ličnost #1  – Mali prst i domali su na istom nivou

Ako su vam mali prst i domali prst na istom nivou, osobine vaše ličnosti otkrivaju da tražite ravnotežu u svim sferama svog života. Živite život umereno. Visoko ste organizovani i volite da sve bude u redu i na svom mestu. Držite se dalje od nereda ili haosa. Volite da boravite na mirnim i spokojnim mestima koja vam pomažu da očuvate mir. Takođe imate visoku samokontrolu koja vam omogućava da ostanete posvećeni svojim ciljevima. Svoje odluke donosite tek nakon što pažljivo ispitate sve aspekte situacije. Obično imate veoma mirnu auru i ličnost zbog čega se ističete u gomili. Veoma ste usklađeni sa svojim unutrašnjim ja, potrebama i željama.

Tip ličnosti #2 Mali prst duži od domalog

Ako vam je mali prst duži od domalog prsta, vaše osobine ličnosti otkrivaju da previše dajete. Volećete i brinuće vam se bezuslovno ili više nego što je potrebno. Želeli biste da vam to isto bude uzvraćeno. Međutim, vi niste preterani delilac. Zadržaćete svoje misli i ideje za sebe. Razmišljaćete o stvarima dosta vremena pre nego što preskočite oružje. Analitični ste i racionalni. Takođe ste veoma dobar čuvar tajni. Bićete taktični i diskretni u stvarima koje zahtevaju vašu tajnost. Ne pratite gomilu slepo. Ne možete se lako pokolebati ni mišljenjem drugih. Ako osećate da je ono što radite ispravno i u razumnim granicama, uradićete ono što vas čini srećnim. Veoma ste sigurni u sebe. Visoko poštujete sebe. Više volite da budete prirodni i da vas cene zbog toga ko ste kao pojedinac.

Tip ličnost #3 Mali prst kraći od domalog

Ako vam je mali prst kraći od domalog prsta, osobine vaše ličnosti otkrivaju da ste sentimentalna osoba. Vi cenite emocije i osećanja. Bićete osetljivi na potrebe i želje drugih ljudi, posebno onih koje volite i do kojih vam je najviše stalo. Najverovatnije ćete se povući i povući od nekoga ko vas povredi. Možete im oprostiti, ali nikada nećete zaboraviti kako su vas izdali ili napustili. Uživate u pomaganju drugima i ljubaznosti prema drugima. Vi ste među onima koji će se smeškati ljudima dok prolaze hodnicima, posebno ljudima slabijeg dela društva. Imate meko srce za ljude kojima je potrebno. Vaš karakter i moral su vaša najveća snaga koja vam pomaže da steknete poštovanje u svetu. Stavićete ljude koje volite iznad sebe ako osećate da zaslužuju ljubav i brigu. Veoma ste empatični i dobro slušate. Emocionalno sazrevate od malih nogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.