U trendu

Dobro pogledajte svoj palac, otkriće vam kakvi ste u ljubavi (video)

Od davnina ljudi su osećali uzbuđenje na sam pomen čitanja sa dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac imate na rukama, jer to navodno otkriva kakva ste osoba u ljubavnim vezama – da li ste romantičar kome je partner na prvom mestu ili ste pomalo distancirani i uzdržani.

Palac može izgledati na tri načina, u zavisnosti od dužine prve (gornje) i druge polovine:

Prva polovina palca je duža od druge

Veoma ste odani i izuzetno strastveni. Kada se zaljubite, znate kako da postanete malo opsednuti tom osobom. Onda nije neobično da ignorišete svoj prošli život, na primer, studije, karijeru…

Jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uznemirite ako vam ne odgovori na poziv ili poruku. Ipak, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi vaše ponašanje moglo uplašiti partnera i oterati ga.

Prvi i drugi deo palca su jednaki

Za vas se može reći da ste dobri u planiranju i da imate specifičan pristup koji vam olakšava put ka postizanju vaših ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, znate kako da ostanete mirni i hladni. Ravnopravni ste i u ljubavnoj vezi.

Veoma ste objektivni u proceni osećanja vašeg partnera. Nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život zbog emocija. Ovaj vaš karakter dovodi do toga da sporije napredujete u ljubavnoj vezi, što na kraju može dovesti do složene veze.

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste poštena i pouzdana osoba, i imate veoma dobru moć zapažanja. Pre nego što nešto preduzmete, prvo ćete sve dobro pogledati i razmisliti o svemu, ne žurite ni u šta. Ovo, naravno, utiče i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, skloni ste da obuzdate svoja osećanja, otkriva Mistical Raven, prenosi Avaz.ba.

Na šta treba obratiti pažnju pogledajte u videu:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.