U trendu

Dobro pogledajte svoje ruke: Dužina vaših prstiju govori mnogo o vašem karakteru

Testovi ličnosti su sjajan alat za učenje o sebi, svojim željama ili nesviđanjima, preferencija, kao i o načinu na koji razmišljate. Mogu vam pomoći da procenite svoju emocionalnu inteligenciju, kao i nivoe IQ inteligencije.

Pogledajte ilustraciju u nastavku, zatim pogledajte svoje ruke i saznajte šta to govori o vama!

Tip ličnost 1 – Mali prst i domali su na istom nivou

Ako su vam mali prst i domali prst na istom nivou, osobine vaše ličnosti otkrivaju da tražite ravnotežu u svim sferama svog života. Živite život umereno. Dobro ste organizovani i volite da sve bude u redu i na svom mestu. Držite se dalje od nereda ili haosa.

Volite da boravite na mirnim i spokojnim mestima koja vam pomažu da očuvate mir. Takođe, imate visoku samokontrolu koja vam omogućava da ostanete posvećeni svojim ciljevima. Svoje odluke donosite tek nakon što pažljivo ispitate sve aspekte situacije.

Obično imate veoma mirnu auru i ličnost zbog čega se ističete u gomili. Veoma ste usklađeni sa svojim unutrašnjim ja, potrebama i željama.

Tip ličnosti 2 – Mali prst duži od domalog

Ako vam je mali prst duži od domalog prsta, vaše osobine ličnosti otkrivaju da previše dajete. Volećete i brinuće vam se bezuslovno ili više nego što je potrebno. Želeli biste da vam to isto bude uzvraćeno.

Zadržaćete svoje misli i ideje za sebe. Razmišljaćete o stvarima mnogo ranije nego što uđete u akciju. Analitični ste i racionalni. Takođe, veoma ste dobar čuvar tajni. Bićete taktični i diskretni u stvarima koje zahtevaju vašu tajnost. Ne pratite masu slepo.

Ne možete se lako pokolebati ni mišljenjem drugih. Ako osećate da je ono što radite ispravno i u razumnim granicama, uradićete ono što vas čini srećnim. Veoma ste sigurni u sebe. Visoko poštujete sebe. Više volite da budete prirodni i da vas cene zbog toga ko ste kao pojedinac.

Tip ličnost 3 – Mali prst kraći od domalog

Ako vam je mali prst kraći od domalog prsta, osobine vaše ličnosti otkrivaju da ste sentimentalna osoba. Vi cenite emocije. Bićete osetljivi na potrebe i želje drugih ljudi, posebno onih koje volite i do kojih vam je najviše stalo.

Najverovatnije ćete se distancirati od ljudi kada vas povrede. Možete im oprostiti, ali nikada nećete zaboraviti kako su vas izdali ili napustili. Uživate u pomaganju drugima i ljubaznosti. Vi ste među onima koji će se smeškati ljudima dok prolaze hodnicima, posebno onima koje društvo smatra „slabijim“.

Imate meko srce za ljude kojima je to potrebno. Vaš karakter i moral su vaša najveća snaga koja vam pomaže da steknete poštovanje u svetu. Stavićete ljude koje volite iznad sebe ako osećate da zaslužuju ljubav i brigu. Veoma ste empatični i dobro slušate. Emocionalno sazrevate od malih nogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar