Dok je dojila sina, svekar joj je uputio najodvratniji mogući komentar

Jedan muškarac požalio se na Reditu na porodične probleme koje je uzrokovao komentar njegovog oca nakon što je video snaju kako doji unuka.

Kako je ispričao, njegovi roditelji posetili su ih u vreme kad je njegova supruga dojila sina. Naglasio je da supruzi grudi nimalo nisu bile otkrivene niti se šta videlo, ali njegov otac se nakon ulaska u kuću zagledao u njene grudi. I ne samo to, imao je potrebu da ih komentariše rečima da „sad vidi zašto mu je unuk tako dobro uhranjen“.

Potom je ušla muškarčeva majka, koja je takođe prokomentarisala u stilu: ‘Vidim da ne moramo da brinemo da će beba ikad biti gladna“,  prepričao je muškarac.

Dodao je da je njegova supruga nesigurna oko svog tela, a naročito je muči to što nije skinula kilograme nakupljene u trudnoći.

Zbog komentara roditelja svog muža se rasplakala pa je on tražio od oca da se izvini, što je ovaj i uradio. Iako se činilo da je njegova supruga izvinjenje prihvatila, nakon toga je svekru u tajnosti poslala poruku da je „odvratni perverznjak kog više ne želi u svom domu“.

Muškarac smatra da je njegova žena pogrešila što je svekru nakon izvinjenja opet spominjala incident, ali korisnici Redita se nisu složili s njim. Svi ističu da žene ne bi trebalo da slušaju takve komentare u svom domu.

„Žene se svakog dana moraju nositi sa seksističkim komentarima zbog kojih se osećaju neprijatno pa ne treba da ih slušaju i u svom domu. Reči vašeg oca su seksualno uznemiravanje, da ih je rekao na radnom mestu, dobio bi otkaz“, napisao je jedan korisnik.

„Očekivao sam glupi komentar o tome da bi se trebalo da se skrije ili pokrije dok doji, ali ovo je bilo jako ružno“, dodao je drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.