U trendu

„Doktore, ti si naš junak“: Gest beogradskog lekara oduševio sve (video)

Snimak na kojoj lekar Aleksandar Vojvodić pomaže baki na ulici raširila se društvenim mrežama.

Dr Aleksandar Vojvodić zaustavi na zeleno i iskoči iz kola da prevede bakicu, jer nije videla dobro svetlo! Dr Vojvodic je hirurg. 3 meseca je dežurao u Zemunskoj bolnici koja je bila centar lečenja od Corona19. Plemenitost, dobrota, lepota – to ce spasiti ovaj izmučeni svet. 🙏❤

Gepostet von BEOGRAD – OGLASNA TABLA am Sonntag, 17. Mai 2020

Doktor Vojvodić, ortoped iz Zemunske bolnice, vraćao se s posla kad je primetio baku koja je pokušavala da pređe ulicu. Zaustavio je automobil, izašao i pomogao starici da pređe, a žena koja je bila na mestu suvozača je sve snimila.

„Doktore, ti si junak naš, hvala ti u ime svih nas što si bakicu preveo preko ulice“, rekla mu je na šta se on samo skromno osmehnuo.

Video je najpre podeljen na Fejsbuk stranici Oglasna tabla Beograd.

„Doktor Aleksandar Vojvodić zaustavi na zeleno i iskoči iz kola da prevede bakicu, jer nije videla dobro svetlo! Doktor Vojvodić je hirurg. Tri mjeseca je dežurao u Zemunskoj bolnici koja je bila centar lečenja od korone. Plemenitost, dobrota, lepota – to će spasiti ovaj izmučeni svet“, stoji uz objavu.

Njegov postupak je oduševio brojne članove grupe.

„To se zove poštovanje, osećanje i vaspitanje! Divan i human gest“, „Kakav komentar dati, rečnik mi je siromašan“, „Bravo Vojvoda. Ovo se ne stiče, s ovim se rađa. Ko ne zna šta znači, ovo je momak iz dobre kuće“, „Bravo, dobra dušo“, bili su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.