U trendu

„Dolazim iz 2030. godine“: Putnik kroz vreme otkriva šta nas čeka u budućnosti (video)

Putnik kroz vreme, koji tvrdi da dolazi iz 2030. godine, prošao je detektor laži i otkrio brojne čudne pojedinosti i predviđanja za budućnost.

Na snimku objavljenom na You Tubu, mladić po imenu Noa, čije su lice i glas zamaskirani, zbog straha da mu neko ne naudi, izneo je detalje o životu za 12 godina. On je predvideo da će Donald Tramp osvojiti drugi mandat u Beloj kući, a da će za dve godine od izbora, zakazanih za 3. novembar 2020. godine, nastati rijaliti.

Takođe je otkrio da će predsednik SAD 2030. godine biti osoba po imenu Ilana Remiki.

Noa tvrdi da će ljudi 2028. godine otići na Mars, kao i da će upravo tada biti otkriveno da je moguće putovati kroz vreme. kao i da će Google Glass roboti preuzeti Zemlju.

Mladić objašnjava da ima čvrste dokaze koji potkrepljuju njegove tvrdnje ali nije siguran da li sme da ih otkrije, jer mogu stvoriti haos među ljudima. Rekao je da mu je cilj da stanovnicima planete otkrije šta ih čeka u budućosti i da je rizikovao svoj život vrativši se u prošlost.

Noa je pažnju javnosti privukao u novembru prošle godine kada je snimak na kom tvrdi da je video kako izgleda život u 2030. godini postao viralan. Na snimku je rekao da ima 50 godina, ali da je uzeo lek za podmlađivanje te da je ponovo postao 25-godišnjak. Objasnio je i da je njegova ‘prirodna godina’ 2021., ali da je ‘otpušten’ i zarobljen u sadašnjosti.

Po sopstvenom priznanju, Noa boluje od depresije i anoreksije, a otkrio je 2028. godina kada će privatne organizacije priznati da putovanje kroz vreme zaista postoji, i da se o tome zna još od 2003. godine. Kaže i da će električni i automobili koji se sami voze biti drastično unapređeni, a da će veštačka inteligencija i virtualna realnost izazvati bes stanovika Zemlje u naredne četiri godine.

Zbog svojih nesvakidašnjih predviđanja i tvrdnji, Noa se našao na meti skeptika, i neki tvrde da je lud, drugi da je sve ono što je predvideo bilo lako pogoditi. Ostaje da sačekamo par godina i vidomo da li je ovaj ‘putnik kroz vreme’ bio u pravu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)