U trendu

Došao na svadbu da bude kum prijatelju, šokirao se kad je ugledao mladu (foto)

Jedan čovek rado je prihvatio poziv svog prijatelja da mu bude kum na venčanju, ali nije ni slutio šta će ga zapravo sačekati kada stigne na veselje.

Naime, tek kada je Pol Šoprioni došao na venčanje i kada se njegova devojka Ališa Pilava pojavila u venčanici, shvatio je da se ne ženi prijatelj, već on.

Ališa je sve organizovala u tajnosti, a pred zaprepašćeog Pola izašla je pevajući pesmu „It Should’ve Been Me“.

On je samo u šoku gledao, a ona se na kraju spustila na jedno koleno i pitala ga hoće li da je oženi. Pol je prvo u šali rekao ne i pravio se da će pobeći, ali je svoju buduću ženu brzo poljubio i rekao da.

Ališa je, kako prenosi Miror, objasnila da je Pol u poslednje dve godine zaprosio 30-ak puta, ali je ona bila neodlučna. Ipak, na kraju je odlučila da mu sve to nadoknadi i priredi mu veridbu i venčanje za pamćenje – sve u jednom danu.

Gepostet von Paul Schoproni am Mittwoch, 4. September 2019

„Moj prijatelj Kevin koji mi je bio kum i sveštenik su bili tamo i nisam ni pomislio da to nije Kevinovo venčanje. Kad je ušla pevajući našu pesmu mislio sam da se radi o šali. Čak i sad, nakon što sam video pogledao sto puta, ne mogu da poverujem. Jako sam impresioniran što je sve to uspela da organizuje meni iza leđa“, rekao je presrećni novopečeni muž.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)