U trendu

Doveo trudnu 12-godišnjakinju u bolnicu, posle porođaja sve je šokirao priznanjem

Dvadesetčetvorogodišnji Huan Miranda-Hara iz Oklahome uhapšen je zbog sumnje da je silovao 12-godišnju devojčicu.

Miranda je uhapšen u glavnoj bolnici u koju je ušao sa devojčicom, koja je bila u poodmaklom stadijumu trudnoće.

Kada su mu doktori prišli, Huan je bio u suzama i molio ih je za pomoć, kao i da spase nju i bebu.

Prilikom dolaska policije, ispostavilo se da je Huan u jednogodišnjoj vezi sa devojčicom koju smatra svojom devojkom. Nakon što su ga ispitivali, Miranda je policajce šokirao priznanjem da joj je napravio dete bez njenog pristanka.

– Ako se to zove silovanjem, onda da – silovao sam je. I to ne jednom. Samo da znate, znala je o tome i njena porodica – rekao je Miranda ostavivši policajce bez teksta.

Nakon što se devojčica porodila i na svet donela zdravu bebu, Miranda je u policijskoj stanici sijao od sreće.

Tokom ispitivanja novopečene majke u bolnici, došlo se do zaključka da je ona na početku veze bila primoravana na seks sa Mirandom, kao i da je i dete napravljeno pod tim okolnostima.

S druge strane, priča je dobila zaokret njenom tvrdnjom kako se u međuvremenu zaljubila u 24-godišnjeg momka, te da je i njena porodica zaista znala za vezu i podržavala je u tome. Zbog toga je uhapšena i devojčicina majka Dezire Kastanjeda.

– Priznala je da nije bila spremna za seksualnu vezu na početku, kao i da je silovana, ali da je posle bila za odnose sa Mirandom – rekao je jedan od policajaca.

Zakon u Oklahomi predviđa kazne za sve muškarce koji na seksualne odnose navedu devojke mlađe od 16 godina, prenosi Objektiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar