U trendu

Držite ovo pored “zlatnih rezervi” novca u kući i pare će se lepiti za vas

Neke od biljaka se redovno koriste kao amajlije za privlačenje ljubavi, sreće i bogatstva. Mnogo je biljaka koje imaju posebno značenje.

Primera radi, razne obredne upotrebe ima, recimo, žalfija koju zbog moćnog mirisa i jakih ulja koriste da se okadi kuća. Smatra se da može da odagna negativnu energiju i osveži prostor u koji će ući zdravlje i obilje.

Nana se poštuje i koristi često zbog zdravstvenih koristi, a u ritualima se koristi kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.

Treća biljka koja se koristi u brojnim obredima za privlačenje bogatstva je lovor. Njegovo mirišljavo lišće je rado upotrebljavan začin, a ima i lekovita svojstva. Međutim, verovanje kaže da ga treba držati u kući, na tajnim mestima gde stoji vaša „zlatna rezerva“ para i samo tako će se vaša ušteđevina umnožavati.

Bilo koji od ova tri listića, smatra se u narodu, takođe vredi držati i u novčaniku, kako bi se u njega stalno slivao novac. Na svaku potrošenu novčanicu doći će tri, kažu stari, ako se pametno troši, a poštuje sve ono na šta ga potrošite.

Takođe, iz novčanika obavezno izbacite stare račune i priznanice. Njih treba čuvati u posebnoj kutiji u kući, a i nju valja redovno sređivati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar