U trendu

Dužina kose odaje vašu ličnost: Ako ste odlučili da se ošišate na kratko, to može da znači samo jedno

Frizura nije samo odraz stila

Duga kosa, „ispeglana“ ili sa zanosnim loknama, srednje dugački bob uvijen u kovrdže ili ravan, sasvim kratka kosa, jednobojna ili sa pramenovima i pravilnim ili asimetričnim šiškama… Mogućnosti su brojne i zavise od ličnih afiniteta, ali i oblika lica.

Ali, odabir frizure ne odražava samo naš stil – on otkriva i karakter i skrivene namere koje nam se roje u glavi.

Dugačka kosa

Kosa do ispod ramena i duža karakteristična je za stabilne, odmerene i jednostavne žene koje se „ne okreću kako vetar duva“. Ako se nađete u dilemi, potražite savet od žene koja ima dugu kosu – ona je mudra, „tri puta meri, pa tek onda seče“ i naučiće vas da sagledate veći broj perspektiva od one dve koje ste zacrtali kao moguće rešenje problema koji vas muči.

Ujedno, žene koje imaju dugu kosu su misteriozne i vole da budu zavedene.

Kosa srednje dužine

Srednje dugački bob biraju žene koje su fleksibilne i pouzdane, a ujedno i avanturistički nastrojene, bez obzira na to da li su veoma mlade ili su već počele da „troše jesen života“.

Ove žene su pune iznenađenja, energične i zabavne. Flertuju nesvesno, znaju da čuvaju tajne i izvanredne su majke i supruge.

Kratka kosa

Dame koje odluče da imaju kratku frizuru su samouverene, odvažne i hrabre. One ništa ne kriju, imaju britak jezik i misle brzo poput vidre.

Odlično barataju novcem, vredne su, spremne na svaku vrstu poslovnog rizika i sjajne su domaćice.

Ukoliko ste ceo život imali dugu kosu ili srednji bob, a onda doneli odluku da se ošišate na kratko, želite da se oslobodite stega prošlosti i da punim jedrima zaplovite u budućnost koju ćete sami kreirati, piše Telegraf.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.