U trendu

Dve godine je nosila ogrlicu koju joj je dečko napravio ni ne sluteći šta je u njoj

Budući da se u slobodno vreme bavi rezbarenjem i obradom drva, momak po imenu Teri iz Australije odlučio je da devojci Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita.

Tako joj je još pre dve godine poklonio ogrlicu koju je sam izradio, ali ona nije pojma imala da je u privezak ogrlice sakrio – dijamantski prsten.

– Jednom smo šetali pijacom na kojoj je bilo više prodavaca nakita i Ani se jako dopala jedna ogrlica koju je čovek za štandom prodavao, a njemu se svidela njena: malo je falilo da je skine i menja se, srce mi je skoro stalo – prisetio se Teri kako se više puta znojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Preznojio se tako, seća se, i kad su na aerodromu prolazili kraj obezbeđenja, jer se plašio da njegovu tajnu ne otkrije rendgen.

Ali kako je vreme prolazilo, Ana nije pokazivala da je išta bliže tome da sama pronađe prsten pa se Teri, kako priznaje, delom zbog straha da prsten ne izgubi, napokon odvažio i isplanirao prosidbu.

Par je otputovao u Škotsku gde su posetili morsku špilju Smoo, a tamo je Teri zamolio Anu da na trenutak skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični mladić spustio se na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

– Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata dve godine imala vredan prsten, pa je prebledela – ispričao je on za Metro.

– Mogla sam da ga izgubim, idiote jedan! – bila je njena ‘romantična’ i spontana prva reakcija na činjenicu da oko vrata nosi vredni prsten, ali par trenutaka i jedno „Da“ kasnije zaboravila je, kaže, da je ljuta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.