Dvojica tinejdžera pokušala da ukradu auto pa se propisno obrukali: Njihovu sramotu snimila je kamera (video)

Pokušaj krađe automobila pokazao se bezuspešnim za dvoje tinejdžera koji se nisu uspeli da se odvezu s mesta događaja zahvaljujući ručici menjača u automobilu.

Celi promašaj snimljen je kamerom. Policijska uprava okruga Montgomeri rekla je u saopštenju da se krađa  automobila dogodila 25. marta u 16.46 na benzinskoj stanici u Germantaunu, u državi Merilend.

Zanimljiv pokušaj

Neuspela krađa automobila dogodila se kada je vozač točio benzin u svoj automobil na stanici Sunoco. Dvoje tinejdžera, 16-godišnjak i 17-godišnjak, prišli su muškarcu i otvorili vozačeva vrata i izveli muškarca iz vozila.

Tražili su ključeve, a kad ih je vozač predao, dvojac je „uskočio“ u auto. Ali, njihov plan ubrzo je krenuo nesrećnim tokom za njih i vrlo srećnim za jadnog vozača, jer je par ubrzo otkrio da auto ima – ručni, manualni menjač.

Policijska uprava je rekla: “Istraga koju su sproveli detektivi utvrdila je da je odrasli muškarac žrtva završio s točenjem benzina i pokušao da uđe u svoj automobil kada je primetio maloletnike kako trče prema njemu. Maloletnici su nasilno otvorili vrata, zgrabili žrtvu i tražili ključeve.

Brzo ih je sustigla kazna

Žrtva je udovoljila zahtevima mladih lopova. Maloletnici su ušli u automobil žrtve i pokušali da se odvezu. Nesposobni za upravljanje ručnim menjačem, maloletnici su izašli iz vozila i pešice napustili mesto događaja.“

Prema CarMaxu, 96 posto Amerikanaca vozi automatike, što znači da većina Amerikanaca nema pojma kako da koristi kvačilo.

Vlasti su ih uočile oko 17 sati i pokušale da ih uhvate, ali su uspeli da izbegnu hapšenje. Policajci su potom pešice pojurili za lopovima i uspeli da ih privedu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.