Evo kako da prepoznate dobrog čoveka: 1 stvar odmah pokazuje kakva mu je duša

Da li mislite da loše procenjujete karaktere? Vodite se ovom jednostavnom sufijskom mudrošću i znaćete kada sretnete dobrog čoveka.

Jednog dana učitelja su pitali kako prepoznati dobrog čoveka.

A učitelj je odgovorio:

„Ne možete ga prepoznati po onome što on govori, ni prema tome kako izgleda, već prema atmosferi koja se stvara u njegovom prisustvu. To je dokaz. Jer niko ne može da stvori atmosferu koja ne pripada njegovom duhu.“

Čoveka najpre možete razotkriti prema energiji koju emituje, kako se osećate u njegovom/njenom prisustvu. Čak i kada se neko pretvara, kada se trudi da bude previše ljubazan, a zapravo ima loše misli i namere, vi to možete osetiti. U ovom postupku je najvažnije pratiti svoju intuiciju, onaj osećaj u stomaku koji se probudi kada nešto nije kako treba. Nikada ga ne ignorišete.

Kada osoba oko vas stvara atmosferu prijateljstva, ljubavi, divne energije, takvu da želite da joj se priližite i ponovo je vidite, u vama se budi osećaj da je ona dobar čovek, neko kome možete verovati i koga vredi voleti.

Nažalost, prvobitna atmosfera se može menjati, kao i što se ljudi menjaju. Ali pri susretu sa ljudima jedno je presudno – da li se u društvu te osobe osećate dobro ili loše.

I naravno, da biste zaključili da li je neko zaista dobar ili loš, morate ga dublje upoznati, ali za davanje šanse osobi da bude deo vašeg života, neophodno je obratiti pažnju na energiju koju emituje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.