U trendu

Evo kako da UGREJETE noge ove ZIME

Verovatno ste primetili da se tokom hladnog vremena prvo smrzavaju noge. Na hladnoći se usporava cirkulacija krvi, krv sporo dospeva do ekstremiteta. Naša stopala se brzo hlade. Zatim nastaju posledice…

Prehlade, cistitis, obolenja bubrega – to je manji spisak onog što može biti posledica hladnih nogu. Ali, kako se ugrejati?

Ponekad, u večernjim časovima posle posla, dugo čekamo prevoz, a volimo i večernje zimske šetnje. Ni čizme sa debelim đonom, i vunene čarape, često ne pomažu zadržavanju toplote. Prsti počinju da trnu, i vi osećate kako se hladnoća širi po cijelom tijelu. Kako prenosi Femina, ovo je idealan način da zagrejete noge.

Biće potrebno: vaša zimska obuća; makaze, marker; reflektujući materijal, može poslužiti folija za zaštitu šoferšajbne automobila, koja se prodaje u kineskim radnjama, i koju mnogi od vas sa uspehom koriste za zadržavanje toplote u domu u hladnim zimskim danima.

Postupak: Izvadite iz svoje cipele uložak i prislonite ga na foliju. Markerom ocrtajte ivice uloška. Isecite novi uložak i stavite ga u svoju cipelu. Zatim ponovo vratite svoj pređašnji uložak. Na ovaj način reflektujuća folija će odražavati toplotu tela i sprečavati prodiranje hladnoće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.