U trendu

Evo kako danas izgleda i čime se bavi bujna plavuša koja je utrčala na teren u finalu Lige šampiona

Ceo svet je 2019. godine saznao za plavušu bujnih oblina po imenu Kinsi Volanski kada je obučena u crni bodi uletala teren tokom finala Lige šampiona i prekinula utakmicu. Od tog trenutka su o njoj pisali svi svetski mediji i stekla je globalnu slavu koju je i te kako umela da iskoristi.

Iako je od tada prošlo tri godine, Kinsi je i dalje aktuelna, a njen posao danas je iznenađenje za mnoge.

Nakon prekida utakmice, njen profil na Instagramu bio je odmah ugašen, međutim, ubrzo i vraćen. Danas je prati više od tri miliona ljudi, a ona od istog tog profila zarađuje milione.

Pored zarade od društvenih mreža, Kinsi ima i svoju kolekciju sportske odeće – KinseyFit, postala je pilotkinja helikoptera, ali i vrlo uspešna u svetu nekretnina.

Kinski je investitorka i posrednica u kupovini najluksuznijih stanova širom sveta, a u svom portfoliju već sada ima nekoliko višemilionskih nekretnina. Ali, kao da joj i to nije dovoljno, pa pored svih ovih poslova, ona je i glumica kaskaderka, a za sada je snimila tri filma.

Pa tako pored silnih obaveza koje joj nameću sva njena zanimanja, Kinsi često putuje, a fotografije sa putovanja obavezno deli na svojim profilima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar