U trendu

Fantastičan test sa zidom otkriva puno o vama, a potrebna su vam samo 2 minuta

Trenutno je na društvenim mrežama testu sa zidom veoma popularna tema, a mnogi tvrde da ga treba isprobati kako bismo saznali nešto više o sebi i načinu na koji posmatramo svet.

Kako vam ovaj test može otkriti način na koji posmatrate svet?

Započnite tako da zamislite da ste kroz pustinju hodali par dana, navodi psihoterapeutkinja Elizabet Federik. U tom ste trenutku verovatno već žedni i gladni, umorni i nervozni. Sada se zamislite kako dolazite do zida.

„Kada stavite uvo na zid čujete oazu na drugoj strani, a cilj je da shvatite kako ćete savladati prepreku da biste stigli do oaze“, navodi lekarka i dodaje da je ovo vrlo simbolično jer se u stvarnosti svi u poslednje vreme suočavamo sa željom da nešto postignemo pri čemu često nailazimo na prepreke koje moramo da savladamo kako bismo stigli do cilja.

U ovom trenutku postoje 4 izbora, možete proći ispod zida, preko zida, oko zida ili možete razbiti zid. Razmislite na trenutak šta bi vi uradili u toj situaciji pa u nastavku saznajte kakav vam je karakter.

Ako ste odlučili da preskočite zid

Ovo su ambiciozni osobe koje vodi želja i često puno toga u života postižu. Samouvereni su i veruju da mogu da ostvarite šta god požele. Njih prepreke neće sprečiti da urade šta su naumile.

Ako ste odličili da prođete ispod zida

Terapeutkinja kaže da se ne boji teškog i prljavog posla, bukvalno i figurativno. Ove će osobe zaprao jedva dočekati teške zadatke. Ove osobe moraju puno toga da prođu u životu i spremne su da rade duplo više kako bi došle do cilja.

Ako ste se odlučili da zaobiđete zid

Ako tražite put s najmanje problema, ne znači da ste lenji već može otkriti da takve osobe vole da pronađu najjednostavnija rešenja. Ipak oni najviše vole efikasnost i traže načine kako do cilja uz najmanje truda i za najmanje vremena.

Ako ste se odlučili da razbijete zid

Neki bi ljudi mogli ove osobe da smatraju pesimistima ili cinicima, ali oni mogu da misle da je sve crno zbog svega što su u životu prošli i izdržali.  Zbog toga su i postali snažni i apsolutno veruju u svoju snagu pa će srušiti sve prepreke ispred sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar