Fotografi podelili jasne znakove s venčanja koji ukazuju na to da će brak završiti razvodom

Prilikom izricanja venčanih zaveta obećavate da ćete ostati uz svog partnera u dobrim i lošim trenucima, sve dok vas smrt ne rastavi. Ali kako polovina brakova završi razvodom, nije neuobičajeno da se parovi raziđu nakon što kažu ‘da’. Kako bi pomogli ljudima da izbegnu slomljeno srce, grupa fotografa podelila je znakove upozorenja zbog kojih veruju da će brak završiti razvodom, prenosi Mirror.

Na Reditu je jedan fotograf otkrio kako je mladoženja izbegavao kontakt očima s svojom nevestom tokom njihovog venčanja: ‘Toliko fotografija na kojima ona s ljubavlju gleda u njega, a on samo zuri 10 metara preko njene glave’. Drugi fotograf je rekao: ‘Mladoženja nije hteo da učestvuje ni u kakvim slikama venčanja nakon ceremonije. Verujem da ga je više zanimalo ispijanje piva sa svojim prijateljima. Mislim da nisu potrajali ni godinu dana’.

Treći fotograf prisetio se para koji nije hteo ni da stoji jedno pored drugoga tokom snimanja, rekavši da se zbog toga uvek osećaju loše: ‘Bio sam fotograf na venčanjima oko pet godina. I meni je neprijatno pred kamerama i ne volim javno iskazivanje ljubavi. I sam sam vrlo nespretan! Ali, kad podstaknem parove na zabavne poze kao što je šaputanje vulgarnih reči jedno drugome na uvo ili priljubljivanje blizu jedno drugome, većina parova na kraju popusti i uživa. Ipak, nekoliko puta sam imao parove koji vidljivo uopšte nisu želeli da budu blizu jedno drugome. Nakon što je snimanje bilo gotovo, vratili su se na metar razmaka. Žalili bi se jedno na drugo i ismevali jedno drugo preda mnom. Uglavnom brak nije dugo trajao!’.

Ali, nisu samo fotografi ti koji mogu lako uočiti crvene zastavice, jer to vide i drugi koji rade na venčanju. Jedna žena je rekla: ‘Radila sam u ugostiteljstvu i organizovala mnogo venčanja. Nikad neću zaboraviti nevestinu zdravicu – bilo je to besramno izrugivanje. Otvoreno je govorila o mladoženjinoj  spremnosti na seks s bilo kime kad je pijan. Potom je pričala o mladoženjinoj navici kockanja i njegovom kratkom fitilju kada ne dobije. Niko se nije smejao. Mlada je imala suze u očima, a mladoženjini roditelji sedeli su u zapanjenoj tišini’, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.