U trendu

Francuski vodoinstalater tvrdi: „Ja sam unuk Adolfa Hitlera“ (foto)

Jedan francuski vodoinstalater, koji za sebe tvrdi da je unuk Adolfa Hitlera, podvrgnuo se DNK testu kako bi konačno ustanovio da li je u rodu sa nacističkim diktatorom, piše The Sun.

Testiraće se uzorak pljuvačke Filipa Loreta i uporediti sa delićima lobanje i čeljusti koje su verovatno pripadale Adolfu Hitleru, a u međuvremenu su čuvane u trezoru bivšeg KGB-ovca u Moskvi.

Francuz je uveren da je njegov pokojni otac Žan-Mari Loret Hitlerov nezakoniti sin, začet mnogo pre nego što je Hitler poveo Nemačku u Drugi svetski rat. Loret tvrdi da je njegova baka Šarlot Lobže imala ljubavnu aferu sa mladim Adolfom, tada nemačkim kaplarom, koji se u to vreme, 1916. godine, borio u severnoj Francuskoj.

Ruska državna televizija NTV dopremila je Loretov uzorak pljuvačke u Moskvu gde će se sprovesti test koji će pokazati podudara li se njegov DNK sa Hitlerovim ostacima, koje su uzele Staljinove snage kada su opustošile bunker u kojem se Hitler skrivao.

– U svojoj glavi, Filip Loret je i bez DNK testa uveren da je Hitlerov unuk – rekao je voditelj emisije NTV-a.

– Mi smo mu zadnja nada. U ruskim arhivima sačuvani su ostaci Hitlerove čeljusti i delovi lobanje – dodao je.
– Savršen genetski materijal za DNK test koji može konačno dokazati da je deda Filipa Loreta najgori koljač u istoriji čovečanstva.

‘Samo želi da saznam istinu’

– Uvek postoje određene sumnje, ali ako je DNK test negativan, onda je to to. Ako je pozitivan, potvrdiće ono što već mislim. Kako god bilo, rezultat će biti dobar… Ako test bude negativan, onda moram saznati ko je bio moj deda. Samo želi da saznam istinu – izjavio je Loret.

Loret se seća da je njegov otac okupio njega i njegove rođake i rekao: – Deco, moram vam nešto reći… Vaš deda je Adolf Hitler’.

– Zavladala je nezamisliva tišina, niko nije znao šta da kaže na to. Nismo znali kako da reagujemo. – priseća se.
Tu je i porodična sličnost, ali i činjenica da njegov otac, navodno Hitlerov sin, ima istu krvnu grupu kao i nacistički vođa.

U zapisu dnevnika inženjera Leonarda Vilksa, jednog od prvih koji se iskrcao na Normandiju, zapisano 30. septembra 1944. godine, stoji:

– Danas je bio vrlo zanimljiv dan. Posetio sam kuću u kojoj je Hitler boravio dok je bio kaplar u prošlom ratu. Upoznao sam ženu koja mu je rodila dete i ona je rekla da se to dete, njen sin, danas bori u francuskoj vojsci protiv Nemaca.-

Na slici koju je Hitler naslikao 1916. nalazi se 19-godišnja Francuskinja u ambaru, sa crvenom maramom na glavi koja je štiti od sunca. Na sebi je imala svetlu bluzu, otvorenu na prsima iz koje joj viri delić grudi, a u ruci drži vilu za seno.

Devojka mu je prišla i upitala ga šta to slika. Dete je navodno začeto nakon pijane noći. Ali Hitler nije govorio francuski, a devojka je znala jako malo nemačkog.

– Kada je tvoj otac boravio ovde, a to je bilo jako retko, vodio me u šetnje po prirodi – govorila je Šarlot Lobže sinu i natavljala priču o vezi sa Hitlerom: – Međutim te šetnje su se uglavnom završavale prilično loše. Tvoj otac je, inspirisan prirodom, krenuo u govorancije koja ja nisam baš dobro razumela. Nije govorio na francuskom, samo je galamio na nemačkom nekoj zamišljenoj publici. Čak i da sam razumela nemački ne bih mogla da ga pratim, jer mi istorijske priče o Pruskoj, Austriji i Bavarskoj uopšte nisu poznate, daleko od toga – govorila je Filipova baka.

Hitler je bio dobar prema njoj i bio je nežan ljubavnik, otkrio je Filip i dodao da je nacistički vođa bio i veoma ljubomoran, te mu nije bilo drago kada su Šarlot merkali drugi muškarci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar