U trendu

Francuz kreće na put oko sveta uz pomoć Novakovog reketa

Tomas Kepiten, francuski državljanin, otkrio je kako je uspeo da stigne do reketa sa potpisom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji će prodati na aukciji ne bi li prikupio novac za put oko sveta.

On, zajedno sa suprugom Odri i ćerkama Luizom i Anom, ima ideju da poseti „heroje okeana“, odnosno ljude koji se bore za očuvanje životne sredine.

Uz podršku princa Alberta od Monaka, porodica Kepiten je trebalo da krene na put u maju prošle godine, ali je on zbog pandemijskih okolnosti odložen, pa su i troškovi porasli.

S toga, Tomas se dosetio da organizuje aukciju na kojoj će prikupiti neophodan novac, a jedan od predmeta je i reket sa potpisom Đokovića.

„Trebalo mi je mnogo upornosti da bih stigao do svih tih poznatih imena. Nalazili smo se sa ljudima koji su nas povezivali i tako u krug. Na primer, da bih stigao u kontakt sa Novakom poslao sam oko 2.000 mejlova“, naveo je Tomas.
Početna cena Đokovićevog reketa iznosi 2.500 evra.

​Novac od aukcije, koja je počela u februaru, a biće završena u aprilu, porodica Kepiten planira da utroši za kupovinu katamarana, kojim namerava da se uputi na petogodišnju avanturu.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.