U trendu

Frizerka otkrila 5 stvari koje frizeri mrze kod mušterija, 1 će vas šokirati. Radite li i vi ovo?

Telesa Braun, frizerka iz Kanade, otkrila je pet stvari koji frizeri mrze kod mušterija. Dok su neki saveti, kao ne dolazak na vreme, očigledni, drugi su poneke iznenadili.

Ne dolazak na vreme ili nedolazak uopće bilo je prvo što je Telesa navela.

@telesabrown

#5 is the worst one. Stop it! #calgary #hairstylistsoftiktok #hairstylistsbelike #hairstylistsproblems #helpmehelpyou #bebetter

♬ Storytelling – Adriel

– Shvatamo da se takve stvari događaju, ali obično frizer ima celi dan klijente i kašnjenje više od pet minuta utiče na raspored, a ako se uopšte ne pojavite, očekujte da vam i to može biti naplaćeno – objasnila je.

Druga stvar na popisu je dolazak s prljavom kosom ako želite novu boju.

– Razumem da su vam frizeri godinama govorili da tako radite, nije vaša greška.  Ali, ja sam ovde da to ispravim. Boja za kosu bolje deluje na čistoj kosi, pa za najbolje rezultate dođite čiste kose – dodala je frizerka.

Treća stvar koja je navela je dolazak u bolesnom stanju. Zamolila je da ne dolazite bolesni čak i ako ste dugo čekali na taj termin.

Četvrti razlog je traženje potpuno drugog termina od onog koji ste bili rezervirali.

I zadnja stvar je kritikovanje drugih frizera.

– Nemojte dolaziti i govoriti kako vas niko ne zna ošišati ili ofarbati. To za mene obično znači da verojatno nećete biti srećni ni s tim što sam ja napravila – zaključila je Telesa, a piše Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar