U trendu

Frojdov savet ženama za sreću u ljubavi: Samo ovako treba sa muškarcem

Čuveni psihoanalitičar Sigmund Frojd ostavio je u nasleđe mnoge citate koji će vas navesti da dobro razmislite o svom odnosu sa partnerom. Pa tako je jednom prilikom dao mudar savet ženama koji bi trebalo da usvoje kada biraju partnera sa kojim planiraju da provedu ostatak života.

„Žena ne treba da oslabi muškarca, već da ga opusti“, izjavio je jednom prilikom  čuveni psihoanalitičar ukazujući da čestu grešku većine dama koje pokušavaju da „ukrote“ partnera.

Ovo je samo jedan u nizu sjajnih Frojdovih saveta, a konkretno govori ženama da zaborave na pokušaje da ga podstaknu da radi „velike stvari“.  Možda vaš izabranik nije spreman da „osvoji svet“.

Brzo ćete se umoriti od stalnih pokušaja i pritiska. Potreban vam je partner koji zrači životnom energijom i koji je i sam spreman za to. Ne treba da mu govorite šta treba da uradi. On će uraditi i tri puta više, ako ne oseća pritisak. Na vama je da ga diskretno podržite, opustite ga sitnicama, skuvate mu kafu, ponudite masažu kad vidite da je pod stresom, smatra Frojd.

Takav partner će učiniti sve što je njegovoj moći da i vi budete srećni, smatra psihoanalitiar, prenosi mondo.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar