U trendu

Fudbaler porodio svoju suprugu ispred zgrade (video)

Brzilski fudbaler Brajan Borges je početkom prošlog decembra otišao u klub u kom je već bio na pozajmici, drugoligaša Nautiko Kapibaribe iz Recifea. Desni ‘bek’, ove sezone čak i standardan, ali realno: jedan u moru brazilskih fudbalera.

Pre pet dana on i njegova trudna supruga Milena (26) snimljeni su sigurnosnom kamerom u liftu zgrade u kojoj žive. Termin porođaja već je bio prošao, a mala Sesilija je očigledno odlučila da im napravi iznenađenje.

Sigurnosna kamera koja snima plato ispred zgrade snimila je tatu Brajana kako se pretvara u babicu, a u pomoć mu pristižu saigrači koji žive u istoj zgradi.

Sesilija se rodila ispred zgrade, a porodio ju je sopstveni otac. Onda su svi troje odvezeni u bolnicu da bi lekari smestili mamu i bebu na sigurno i konstatovali: svi su zdravi i sve je u najboljem redu.

Brajan je ovim činom dobio više medijske pažnje nego u celoj svojoj fudbalskoj karijeri.

– Spustio sam Milenu na pod, ona viče „Beba izlazi“, ja pogledam i vidim glavicu. Rodila se teška gotovo 3 kg i dugačka 46 cm. Bez imalo sumnje: najsrećniji dan u mom životu – izjavio je ponosni tata i suprug.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)