U trendu

Fudbalerka zbog objave na stranici za odrasle dobila otkaz (foto)

Engleska fudbalerka Medlin Rajt od decembra prošle godine više ne igra za ekipu Charlton Athletica zbog snimka koji je procurio u javnost.

Charlton je raskinuo ugovor s Medlin jer je na društvenim mrežama objavila video na kom se vidi kako pije šampanjac za volanom skupocenog Range Rovera.

Iako je video brzo uklonjen, klub je saznao za snimak, zbog čega je odmah reagovao i dao sportistkinji do znanja da ovakvo ponašanje neće tolerisati.

Medlin je tada odlučila da otvori profil na OnlyFansu, stranici za odrasle s eksplicitnim sadržajem, a upravo je tamo objavila video.

Mesečna pretplata na njen profil obožavaoce će koštati 50 dolara. Mnoge sportistkinje otvorile su profile OnlyFans na kojima zarađuju ozbiljne cifre, a među njima je i vozačica Rene Gracie.

Mlada fudbalerka je sličnih problema imala i za vreme igranja u Millwallu. Naime, bila je pod istragom kluba zbog snimka na kojem drži psa u krilu i pretvara se da on upravlja njenim autom.

Atraktivna Medlin se trenutno nalazi na odmoru u Dubaiju i koristi priliku da preko 250 hiljada pratilaca na Instagramu počasti ‘sočnim’ fotografijama na kojim ističe svoje obline.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.