U trendu

Gaćice koje nosi otkrivaju ličnost muškarca, evo šta znači ako uopšte ne nosi gaće

O ženskom donjem vešu ispisane cele knjige, a njegov odabir je retko na repertoaru. The Huffington Post donosi duhovitu analizu muškog izbora i otkriva šta bokserice, slip gaćice ili  klasične gaće govore o muškarcu.

Bokserice
Muškarac koji najčešće nosi bokserice isti je onaj koji se ne libi da pojede komad stare pizze, nikad u stanu nema WC papira, a dezodorans smatra čistim bacanjem novca. Obožava da nosi donji veš s fora natpisima ili likovima iz crtaća, što znači da je i dalje 11-godišnjak u duši koji nikad neće da odraste.

Obične gaćice
Muškarac koji nosi obične gaćice ne može ostaviti prošlost iza sebe i okrenuti se ka budućnosti. Najverovatnije ih nosi još od detinjstva što pokazuje da nije sklon promenama i voli da igra na sigurno. Ovaj tip donjeg veša najčešće se povezuje sa očevima i dedovima kada je vrsta donjeg veša bila ograničena.

Slip (uske) gaćice
Ovaj muškarac sve drži pod kontrolom, on zna kada treba biti elegantan, a kad se može opustiti. On redovito vežba i neće sebi da dopusti da mu se salo preliva preko gaćica. Slip gaćice bira muškarac koji tačno zna što želi.

Ne nosi donji veš
To što muškarac ne nosi donji veš, nije znak njegovog seksepila, već je verovatnije da je u pitanju samo lenjost. Ili nije stigao da opere veš. Ako ne postiže ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.