U trendu

Gastarbajterka posvađala Srbe: Nećete verovati šta je vozila u gepeku (video)

Društvenim mrežama ovih dana proširio se video koji je podelio Srbiju. Dok jedni smatraju da ova dama „slika ono što jeste, dno dna“, drugi su mišljenja „zaradila je, pa može da radi s novcem šta poželi“.

Na snimku se vidi plavokosa ženu koja u alkoholisanom stanju izlazi iz automobila nasred bulevara na Novom Beogradu i počinje da pleše i peva.

Prijatelji pokušavaju da je odgovore rečima da će biti kažnjena, na šta ona odgovara: „Šta me boli đo*a bre, nije to ništa što dva soma dinara neće da reši.“

Nešto kasnije pojavio se i drugi video u kojem žena, za koju mediji pišu da je gastarbaterka iz Švajcarske, pušta harmonikaše iz automobila uz komentar da je „već četiri ujutro i da je vreme da pusti omladince da idu kući“.

Ove snimci izazvali su veliku raspravu na društvenim mrežama. Dok jedni tvrde da je svojim postupcima ugrožavala saobraćaj i da je njeno ponašanje sramotno, drugi je brane da ima pravo da se veseli.

– Budeš mangup,ako ti je do toga pa odeš u Cirih, Beč, Berlin pa ispred Rathaus-a u tim gradovima izvodiš ovo isto. A ne ovako bahatiš se tamo gde ljudi rade za 200 evra mesečno. Jadno i bedno. Nego ne pripadaš tamo gde živiš i radiš, ne prihvataju te domaći ,nisi integrisan, u vecini slučajeva jezik ti je očajan i onda dođeš u Srbiju i bahatiš se. Mizerno i tužno – poručuju joj na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)