U trendu

Gigantske grudi stvarale su joj probleme pa je otišla u Tursku da ih smanji: Šta kažete na promenu?

Devojka po imenu Fibi iz Velike Britanije otkrila je na TikToku da je bila na operaciji smanjenja grudi u Turskoj i tvrdi da je to najbolja stvar koju je ikada uradila. Pre nego što je otišla pod nož, Fibi je imala grudi veličinu 30G, a sada su veličine 32B, piše The Sun.

@phoebeh0wie

Best thing ever #reductionsurgery

♬ Shootout – Izzamuzzic & Julien Marchal

Na operaciju je potrošila 3800 funti. Svoje nove grudi pokazala je u videu objavljenom na TikToku. „Puno sam srećnija sada“, rekla je Fibi.

Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni njenim novim izgledom.

„Izgledaš mnogo bolje, jako sam srećna zbog tebe“, napisala je jedna žena. „Isuse, izgledaš fantastično“, bio je drugi komentar. Jedan korisnik je u komentarima pitao ima li ožiljke i kakvi su. „Nisu tako loši. Izbledeli su, trenutno su ostale samo svetloružičaste linije“, rekla je.

@phoebeh0wie

🥛ing it

♬ Renegade – dexx

Što se tiče njenog oporavka od operacije, Fibi kaže da nije imala nikakvih komplikacija.

„To je dug proces ozdravljenja, potrebno je vreme, ali osećam se dobro, mogu da obavljam normalne aktivnosti. Nakon operacije nisam osećala bol, samo sam se osećala malo umorno i ukočeno, ali sam mogla i da trčim. Imam i kompersivni grudnjak koji sada nosim. Moram da ga nosim šest nedelja“, rekla je na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.