U trendu

Ginekolog otkrio najbizarniju stvar koju je našao u ženskom polnom organu: ‘Vole vlažna i tamna mesta za razmnožavanje’

Ginekolog u Hondurasu bio je zaprepašćen kada je otkrio bubašvabu koja je vrebala iz vagine jedne njegove pacijentkinje.

„Rekla je da ima nešto neobično u vagini“, rekao je dr. Marko Kaliks, ginekolog iz Tegusigalpe, prenosi NY Times.

Ginekolog je svojevrsna „doktorska zvezda“ u onlajn ginekološkoj zajednici, često dokumentujući svoje najneobičnije ili šokantne slučajeve za svojih preko 386.000 pratilaca na TikToku, gde su njegove objave prikupile 1,2 miliona lajkova.

Međutim, nedavni post podigao je stvari na „sasvim drugi nivo“, rekao je dr. Kaliks.

@drcalix.hn

#storytime #drmarcocalix #ginecologo #casosclinicos

♬ Love Is Gone Slandeeer – EL Locco

Doktor je opisao kako je neimenovana pacijentkinja, koja je došla iz ruralnog dela zemlje, stigla u njegovu kliniku „izuzetno nemirna, uznemirena i znojna“. Objasnila je da je imala problema sa spavanjem zbog nečeg „krajnje čudnog“ u vagini.

Naknadna inspekcija otkrila je šokantnog krivca iza ženinog užasnog osećaja. „Kad sam uveo spekulum, video sam da je buba. U stvari, morao sam da izvadim nešto poput bubašvabe“, opisuje šokirani ginekolog. Ovo je prvi put za iskusnog lekara, koji je i ranije nalazio u ženskim polnim organima najrazličitije stvari, od kondoma do seksualnih igračaka.

Još uvek nije jasno kako je bubašvaba – koja je navodno bila mrtva pre nego što je uklonio – završila u vagini.

‘Vole tamna i vlažna područja za razmnožavanje’

Stranica za istrebljivače Orkin navodi da „bubašvabe više vole tamna, vlažna mesta za skrivanje i razmnožavanje“ i mogu „spljoštiti svoja tela kako bi stali u uska područja“.

Kaliks nije precizirao da li je pacijentkinja zadobila bilo kakvu povredu ili joj je bilo potrebno lečenje nakon traumatičnog iskustva. Sreća je što je Kaliks uspeo da izvuče stvorenje, jer ostavljanje predmeta u vagini predugo može dovesti do infekcija, oštećenja tkiva i drugih komplikacija.

U skladu s tim, lekar je upozorio pacijente da pripaze na abnormalne simptome, uključujući smrdljivi sekret, krvarenje, otekline ili osip.  Dodao je da žene ne bi trebalo da oklevaju da odu kod lekara ako posumnjaju na bilo kakve probleme u svojim donjim regijama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)