U trendu

Glumac izgubio bitku sa kancerom (foto)

Glumac Nikolas Tući je preminuo u 38. godini života, nakon borbe sa kancerom.

View this post on Instagram

Rip Nicholas Tucci. His talent was huge. He disappeared into each role. He made every scene better. Look at how young and handsome he is! I cannot believe he left us so soon. A remarkably kind and deeply sensitive soul. Nick’s smile lit up every room. I just adored him. His contributions to the genre in projects like UNDOCUMENTED, MOST BEAUTIFUL ISLAND, THE RANGER, FAULTS, CHANNEL ZERO and YOUR’RE NEXT were substantial. He could be both chilling and caring. He could play any role. He was a great stage actor, went to Yale and brought his amazing skills to everything he touched. I talked with him every few months and he was very helpful and encouraging to me recently on my son’s applications to colleges. I will never forget him and loved playing his mom in YOU’RE NEXT. Please watch how good he is in the recent LONG LOST. Love you Nick and miss you terribly. We are better for having known you

A post shared by Barbara Crampton (@barbaracrampton) on

Tući je bio najpoznatiji po ulogama u Netfliksovim filmovima “You’re Next” i “Channel Zero”

Njegov otac je ovu vest objavio na društvenim mrežama, dodavši kako je Nikolas bio dovoljno hrabar da sve zadrži u privatnoj sferi, kako bolest ne bi uticala na njegov posao.

“Nik je odlučio da svoju bolest drži podalje od javnosti kako bi mogao da ispunjava svoje profesionalne i umetničke snove što je duže moguće. U svojoj poslednjoj godini života, uspeo je da radi posao koji je toliko voleo”, glasio je deo poruke.

„Onima sa filma, televizije i iz pozorišta… Hvala vam na ohrabrivanju i podršci za Nika. Hvala i onima koji su uživali u Nikovom radu na ekranu i pozorišnoj sceni, jer su podstakli njegov talenat i cenili njegov trud”, zaključio je Tućijev otac.

Njegova koleginica Barbara Krempton bila je među prvima koj su mu odali počast, prenosi Mirror.

“Počivaj u miru, dragi prijatelju. Imala sam sreću da dva puta radim sa njim. Imao je neverovatno dragu i duboko osećajnu dušu. Prebrzo je otišao, ali zauvek je ostavio trag u našim srcima”, deo je poruke koju je ona ostavila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.