U trendu

Glumica Kobija nazvala ‘silovateljem’ i razbesnela javnost (foto)

Smrt Kobija Brajanta, njegove ćerke Đijane i još sedam osoba koje su bile sa njima u helikopteru izazvala muk i šok širom sveta, ali su neki ovu tragediju videli kao pravo vreme da podsete na neke ne tako svetle trenutke slavnog košarkaša.

Jedna od njih je i holivudsku glumica Evan Rejčel Vud koja je samo par sati pošto je objavljeno da je Kobe nastradao, na Tviteru napisala da je on bio silovatelj.

„Dogodila se tragedija, i srce mi je slomljeno zbog Kobijeve porodice. On je bio sportski heroj. On je takođe bio silovatelj. I obe ove istine mogu istovremeno da postoje“, napisala je ova glumica koja je i sama bila žrtva silovanja.

Hiljade ljudi je napalo zvezdu serije „Zapadni svet“ zbog, kako su naveli, blaćenja imena i nasleđa pokojnog košarkaša, zbog čega je ona morala opet da se oglasi:

„Dragi moji, ovo nije osuda, ali ni pohvala. Ovo je podsećanje na činjenicu da svako od nas ima različita osećanja, i postoji prostor u kojem svi zajedno možemo da žalimo, umesto da se svađamo“, napisala je Evans.

Kobi Brajant je 2003. godine bio optužen da je silovao sobaricu u jednom hotelu, ali je slučaj posle godinu dana odbačen pošto nije htela da svedoči protiv njega.

Ona je potom privatno tužila nekadašnju zvezdu NBA lige i nagodila se s njim za nepoznatu sumu novca.

Brajant je morao da se javno izvini, što je i uradio, on je istakao da nije znao da njihov odnos nije bio „obostrano dobrovoljan“, i da je tek nakon tužbe shvatio da za nju to nije bio slučaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar