U trendu

Hilari Klinton promenila lični opis: Otkriveno šta je sve operisala (foto)

Političarka Hilari Klinton pojavila se juče na jednom događaju na Brodveju u prilično mlađem izdanju, a stručnjaci za estetsku hirurgiju smatraju da je za njen mlađahni izgled verovatno zaslužna estetska operacija.

https://www.instagram.com/p/B6Bwr4TB0Nw/

Klintonova se pojavila s vidljivo manje bora i istaknutijim obrazima, a lekar Ros Peri tvrdi da je bivša prva dama Amerike „genetski blagoslovljena“ zdravom kožom, ali i da bi ova promena mogla doći od ubrizgavanja botoksa i filera kao i hirurškog zahvata poznatog kao blefaroplastika, odnosno podizanje kapaka.

„Hilari Klinton izgleda fantastično, a manji tretmani tokom godina su ovu promenu učinili manje dramatičnom. Čelo joj je posebno glatko, što je verovatno rezultat ubrizgavanja botoksa. Kod nekog ko ima 72 godine očekivao bih da vidim više bora na čelu i oko očiju. Moguće je da se podvrgnula i blefaroplastici i uklonila višak kože oko očiju“, rekao je doktor za Dejli Mejl.

„Takođe se čini da ima malo više volumena u usnama, što bi moglo značiti da je u njih ubrizgala filer“, dodala je plastični hirurg Džudi Tod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)