U trendu

Hit: Baka (92) izašla na dejt prvi put posle 25 godina, evo kako se provela (video)

Lilian Dvornik iz SAD-a je 92-godišnja baka koja je prava zvezda na društvenoj mreži TikTok. Svakog dana objavljuje smešne video snimke, trenutke iz svog života ili deli savete mladima, a na platformi je prikupila više od 7,4 miliona pratilaca.

Ona je nedavno otkrila svojim fanovima kako je izašla na sastanak prvi put posle 25 godina, a snimak je pogledalo više od 20 miliona korisnika. Ona je u prvom snimku svojim pratiocima pokazala kako se šminka, sprema i uređuje, a navela je i da je „malo nervozna”.

@grandma_droniak

i couldnt say no to a first date because its been too long and im not getting any younger

♬ original sound – grandma_droniak

Pre sastanka

– On je zgodan, možda ću ga poljubiti. Upoznala sam ga kada sam igrala lutriju, veoma je zgodan i nisam mogla da ga odbijem. Možda ću ga i poljubiti, nikad se ne zna – rekla je baka dok je stavljala crveni karmin. Zatim je pratiocima pokazala haljinu koju je odabrala za izlazak.

– Ako mu se ne sviđa, može sada da ode. Sve što želim je besplatna večera. Neću da donesem ni novčanik ni tašnu. Javit ću vam kako ide – rekla je baka i ubrzo je ispunila svoje obećanje, opisujući u drugom videu kakav je bio datum.

Posle dejta

– Niži je od mene i bezobrazan. Nisam ga poljubila. Upravo sam se vratila sa sastanka i nije prošlo dobro. Nije ni pogledao moju odeću, niti rekao da izgledam lepo. Bio je grub prema konobaru, nije mi čak ni pridržao vrata, kao gospodin treba. Čim nije džentlmen, nije moj tip. A bio je niži od mene. Nisam ga poljubila, nema šanse – rekla je 92-godišnjakinja.

@grandma_droniak

Replying to @neens3251 i keep looking out the window because im nervous hes gonna come back here

♬ original sound – grandma_droniak

„Zaslužuješ bolje“, „Visoki standardi, bravo babo“, „Neki ni u poznim godinama ne znaju kako da se ponašaju“, „On je na gubitku, ti si lepa“, „Kraljica“, „Savet ove bake je jedini koji ću poslušati“, „Nadam se da ćete uspeti da nađete pravog“, samo su neki od komentara ispod videa, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.