U trendu

HIT: Nevesta šapnula mladoženji šta je uradila pre venčanja, nije znala da on nosi mikrofon

Jedna nevesta našla se u veoma neprijatnoj situaciji kad je pred oltarom mladoženji odlučila da otkrije šta je uradila neposredno pre ceremonije venčanja.

Dok su ovi golupčići iz Južne Karoline nežno šaputali pred oltarom, mlada nije ni slutila da svi gosti čuju što razgovaraju.

Mladoženja joj je rekao da izgleda predivno, na šta mu je ona odgovorila da je upravo obavila veliku nuždu. Urnebesni snimak na Tviteru podelio je ni manje ni više mladoženja Luk Logan nakon što je američki komičar Džimi Felon pozvao gledaoce da podele smešne i zanimljive priče s venčanja.

„Jednostavnije je da vidite sami“, napisao je Luk uz snimak koji je nastao 2012. godine na njegovom venčanju. Nakon što mu je rekla da se olakšala u toaletu pre nego što je došla pred oltar, mladoženja je kroz smeh upitao: „Šta je tebi, dođavola“?

Potom joj je otkrio da nosi mikrofon. „Zašto nosiš mikrofon?“, nekoliko puta ga je pitala nevesta, a on joj je rekao: „Da bih snimio trenutke poput ovih“. Ipak, posle joj je priznao da mu ga je stavio snimatelj zbog snimka venčanja.

Iako to nije bio trenutak koji je ova nevesta želela da pamti zauvek, njena izjava je brzo postala hit na internetu. – „Oženio sam poprilično fenomenalnu ženu“, zaključio je Luk.

On i njegova supruga danas su roditelji četvorogodišnje devojčice, a snimak s venčanja očigledno im nikada neće dosaditi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.