Hit odgovor 91-godišnjeg dekice koji je primio vakcinu protiv kovida (video)

Jedan 91-godišnji penzioner iz Velike Britanije postao je hit nakon što je zakasnio na termin za vakcinaciju protiv kovida-19.

Martin Kenjon dao je intervju za CNN i nasmejao mnoge otkrivši da je zakasnio jer „nigde nije mogao da pronađe prokleti parking“. Otkrio je i da je došao do vakcine i priznao da nije bio baš zadovoljan ručkom.

„Pozvao sam bolnicu i pitao šta to rade, tu vakcinaciju. Oni su me nakon toga ispitivali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12:30. Naravno da nigde nisam mogao da nađem prokleti parking pa sam zakasnio. Svejedno sam sada ovde, bio sam unutra i uredno su me stavili na listu“, objasnio je.

„Otišao sam i poprilično loše ručao, a onda sam se vratio i bili su spremni za mene. I ne, uopšte nije bolelo – nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno“, dodao je.

Penzioner je na kraju otkrio i šta ga je motivisalo da među prvima primi dugoočekivanu vakcinu.

„Ne nameravam da se zarazim prokletim virusom jer imam unuke i nameravam da dugi živim kako bih mogao da budem u njihovim životima. Nema smisla da sad umrem kad sam ovoliko poživeo“, zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.