U trendu

Horor na sahrani: Nosili ženu u kovčegu, a onda doživeli šok života (video)

Žena, koja je trebalo da bude sahranjena nakon što je proglašena mrtvom, počela je tokom sopstvene sahrane da udara poklopac kovčega kako bi obavestila članove porodice da je živa.

Porodica Rose Isabel Kespedes Kalaka okupila se 26. aprila u gradu Lambajeke u Peruu na njenoj sahrani. U tom trenutku verovalo se da je ona poginula u saobraćajnoj nesreći na putu u regiji Čiklajo-Piksi.

Rođaci su nosili njen kovčeg kroz groblje kada su čuli zvukove iz njega. Nakon što su ga otvorili, ugledali su Rosu otvorenih očiju s očiglednim znakova života. Čuvar groblja Huan Segundo Kaho rekao je da je otvorila oči i znojila se i da je on odmah pozvao policiju.

Rosa je ostala u kovčegu dok nije odvedena u obližnju bolnicu, gde su lekari potvrdili da zaista ima vitalne znake života, iako vrlo niske. Iako joj se stanje malo poboljšalo, nakon što je priključena na aparat za održavanje života, Rosa je preminula nekoliko sati kasnije.

Njeni rođaci su ogorčeni zbog činjenice da je uopšte proglašena mrtvom. Njena tetka, čije ime nije objavljeno, izjavila je da žele da znaju šta se tačno dogodilo. Policija istražuje ceo incident i utvrđuje da li je osoblje u regionalnoj bolnici Lambajeke, gde je prvi put lečena, proglasilo mrtvom i poslali je u mrtvačnicu bez odgovarajuće kontrole, piše Miror.

Rosin zet je preminuo od teških povreda koje je zadobio u istoj saobraćajnoj nesreći, a njeno troje bratanaca, koji su putovali s njima, još su u bolnici i u kritičnom stanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.