U trendu

Htela da javno ismeje dečka, ali su je žestoko spustili na Zemlju (foto)

Na Fejsbuku su sve popularnije grupe za ismevanje, a posebno one u kojima ismevate nekoga ko vam je u stvarnom životu zapravo vrlo blizak.

Koliko je to daleko otišlo govori činjenica kako postoje grupe za ‘ismevanje prstenja’ u kojima se objavljuju fotografije poklonjenog nakita.

Jedna devojka tako je objavila fotografiju prstena koji je pronašla u noćnom ormariću svoga dečka. On je očigledno planirao da je zaprosi, međutim njoj se nije uopšte dopao prsten koji joj je za tu priliku kupio. Zbog toga je odlučila da svoje nezadovoljstvo podeli sa svetom na društvenoj mreži.

– Kako da mu taktički kažem ne i da je trebalo da kupi nešto drugačije? – upitala je ona u objavi na Fejsbuku, a odgovore koje je dobila, sigurno nije očekivala.

– Tvoje ponašanje je poprilično prosto pa bi ti prsten i odgovarao, – Nadam se da je prsten za bilo koga drugog osim tebe, – Mama te nije naučila da ceniš stvari?, – To je vrlo nepristojno, – Ovo je najtužnija stvar koju sam ikad video, – Jednom sam prodao prsten od 12.000 dolara mladiću i pomogao mu da isplanira prosidbu. Dve nedelje kasnije vratio je prsten jer je ona rekla da je dijamant premali, samo su neki od brojnih odgovora koje je dobila ova devojka.

Nadajmo se da je naučila svoju lekciju, a ako nije, da je na najbezbolniji mogući način svom dečku rekla da bi ipak želela drugačiji prsten.

Da li ga je, po vama, uopšte zaslužila?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.