U trendu

I muškarci glume orgazam! Nećete verovati koji trik koriste

Ovaj intrigantan fenomen o glumljenju vrhunca kod muškaraca otkriva skrivene slojeve intimnosti i samoprocene. Za razliku od uobičajenog mišljenja, gde se fokus stavlja na žene, istraživanja ukazuju na to da i muškarci posežu za ovom praksom. Ali zašto? Postoji više razloga, od sakrivanja prevremenog vrhunca do emotivne povezanosti sa partnerkom.

Jedan od glavnih motiva je skrivanje prevremenog vrhunca. Kako bi izbegli neprijatnost, muškarci ponekad glume vrhunac, praveći iluziju da su dostigli kraj, čak i kada to nije slučaj. Ova taktika takođe može proizaći iz pokušaja da se „usklade“ sa partnerkom, naročito ako ona ima problema sa postizanjem vrhunca. Glumeći vrhunac, muškarci mogu pokušati da pruže partnerki osećaj zadovoljstva i povezanosti.

Međutim, glumljenje vrhunca nije samo izraz brige za partnerku. Može biti posledica gubitka interesovanja za intimnost, osećaja pritiska ili čak predrasuda o muškoj seksualnosti. U situacijama kada se osećaju pod pritiskom da uvek budu „spremni“, muškarci mogu glumiti vrhunac kako bi zadovoljili očekivanja ili izbegli raspravu.

Kako se vrhunac simulira? Ponekad su znaci očigledni – ubrzano disanje, napeti mišići. Ali može biti i suptilnije – kao što je kreativno „izbacivanje“ pljuvačke koja treba da prođe kao ejakulat!

Ovi raznovrsni trikovi otkrivaju dublje slojeve muške seksualnosti i psihologije, dajući uvid u kompleksnost intimnih odnosa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.