U trendu

Ima 7 dece i 46 godina, mnogi misle da su joj ćerke sestre (video)

Džesika Enslou ima bogat porodični život, a poslednjih godina posvetila se i svojim društvenim mrežama na kojima se bavi lepotom i sportom. Prvo dete rodila je 1994. godine kad je imala samo 19 godina.

Po drugi put postala jemajka 1996. godine, u 21. godini. U narednih 19 godina rodila je još petoro dece i udala se po drugi put. Najmlađe dete u porodici rođeno je 2013. godine.

Uz sedmoro dece, 4 sina i tri kćeri od 7 do 26 godina, Džesika kreira online sadržaj pa je u međuvremenu pokrenula kozmetički brend.

Starije četvoro dece je iz prvog braka, ostalo troje – iz drugog.

Ona se može pohvaliti svojim mladenačkim izgledom radi kojeg ljudi često misle da su joj ćerke zapravo sestre.

Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, u pratnji svoje 22-godišnje ćerke Alise, pretplatnici na Instagramu primećuju da dve žene izgledaju kao sestre, a ne kao majka i kći.

Važnost sporta shvatila je već nakon prvog poroda, kad nije stala niti u jedne pantalone. Tada je odlučila nakon svakog deteta da se vrati  na svoju staru kilažu, objavila je na mrežama.

Za supruga Roba veli da joj je i najveći prijatelj, stoga se par u užurbanoj svakodnevici snalazi odlično.

Čitava porodica podrška joj je u vežbanju i njenoj rutini, a rezultati su očigledni. Postala je uzor mnogim majkama koje takođe imaju tako gust dnevni program.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.