Ima anđeosko lice, a svako ko joj vidi telo, šokira se: Mnogi muškarci se od pogleda i uplaše

Vladislava Galagan je ruska bodibilderka koja živi i radi u Pragu, a nedavno je dospela u žižu interesovanja jer su joj ukradeni snimci i fotografije na kojima je u potpunosti naga. Isti su počeli da kruže društvenim mrežama i internetom, ali je lepa brineta i pre toga redovno bila na meti najrazličitijih komentara, piše Blic Žena.

Naime, ova Ruskinja je izrazito popularna na društvenim mrežama – samo je na Instagramu prati preko 400 hiljada ljudi, ali ju je upravo ta slava izložila brojnim osudama i negativnim komentarima.

Vladislava je veoma lepa devojka sa nežnim crtama lica, pa malo ko očekuje da ima građu koja može da parira onoj muškoj. Ona se pasionirano bavi bodibildingom, a to je i te kako dalo rezultate – ima ogroman biceps, čelične trbušnjake, široka ramena, izražene mišiće na nogama…

Zbog svoje specifične građe zaradila je čak i nadimak Hulk, a dok su mnogi impresionirani njenom figurom, drugi smatraju da je jednostavno preterala i da „ubija“ svoju ženstvenost.

„Ne shvatam da neko pri zdravoj svesti sebi radi ovo“, „Prelepa devojka, bar dok joj ne vidiš telo“, „Zašto si rešila da postaneš muškarac“, „Ovo je prosto previše“, „Sramota je što je toliko lepa žena izabrala da izgleda kao muškarac“, „Lice anđela, telo đavola“, samo su neki od komentara na njen račun. Naravno, ima i mnogo onih koji tvrde da je „najzgodnija žena“.

Vladislava se svakako ne obazire na uvrede i opaske, te često pozira u kratkim i pripijenim haljinama i uopšte se ne odriče svoje ženske strane. Upravo suprotno, rado je naglašava.

Šta vi mislite o Vladislavinom izgledu – da li je preterala?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.