U trendu

Ima čak 107 godina i savetuje ženama: „Za srećan i dug život, ne radite ove 2 stvari“

Mudrosti života!

Ona je doživela 107. godinu i sada ima potpuno pravo da nas posavetuje šta je dobro za naše zdravlje a šta, ipak, ne.

Naravno, način života dosta utiče na to. Zdrava ishrana, način na koji provodimo vreme, izlaganje stresu i sl. Ova žena ima 107 godina i ona govori o tome šta joj je pomoglo da doživi tolike godine. Navodi da trebamo izbegavati alkohol, alkohol je štetan. Uništava nas , ali i druge koji su u našoj blizini.

Uništava nas i psihički, a to nije mala stvar. Bolje bežite od toga. Kaže da vjeruje u to da je njeno nekonzumiranje alkohola uticalo na to da je bila zdrava i doživela ove godine. Zdravo se hranila, kretala i pazila na sebe. Takođe je rekla nešto što je mnoge nasmejalo, a to je da to što dugo živi sama ima dobar efekat. Naime ona je udovica dugo živi sama.

Kaže da trebamo birati s kim ćemo provoditi vreme. To i jeste tako. Ukoliko provodimo dosta vremena sa negativnim osobama, pod stresom smo, iscrpljeni smo, nećemo biti dobro. Zato se okružite pozitivnim ljudima koji će vas nasmejavati, izvlačiti najbolje iz vas.

Tako ćemo biti srećniji i ispunjeniji. Ova žena kaže da je srećna jer ima unuka koji brine o njoj.

Kaže da se hrani zdravo: zelenim povrćem, voćem, zobenim pahuljicama i klicama. Za doručak jedite žitarice, ili musli s klicama i nemasnim jogurtom. Nakon nekoliko dana osećaćete se snažnije. Izmasirajte celo tijelo pre polaska na posao i to pomoću masažne rukavice za kupanje.

Nakon masaže se istuširajte i potom nanesite mleko ili ulje za telo. Ispravite leđa dok sedite ili hodate i umor će nestati, jer nepravilnim sedenjem i držanjem pritišćete unutrašnje organe i na taj način opterećujete telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.