Ima veoma dobar razlog za vodite ljubav baš svakog ponedeljka!

Ustajanje, posao i druge obaveze koje dolaze s odrastanjem: ponedeljkom je sve još dvostruko strašnije. Barem takav imidž ima nejneomiljeniji dan u nedelji.

To je dovoljan razlog da početak nedelje ubuduće započnemo malo drugačije – ne govorimo o jutarnjoj rutini s jogom i ovsenom kašom, nego o seksu!

Isplanirati ponedeljak kao fiksni seks-dan u svoju ljubavnu rutinu nije loša ideja – pazite: fiksne dnevne rutine daju nam sigurnost, pa se zbog njih osećamo opuštenije i bolje. A to nam je svima potrebno, zar ne?

Rutina nam je nedostajala tokom protekle godine, kako zbog karantina, tako i zbog raznih drugih ograničenja. Prema tome, vreme je za malo više opuštenosti u svakodnevici. Ako je nova rutina još povezana sa seksom, onda sigurno ne može da nam šteti.

Čak 45 posto seksualno aktivnih ljudi je u nedavno sprovedenoj anketi priznalo da su isplanirali seks u svoju svakodnevicu, prenose mediji. Za to postoji poseban razlog: parovi s fiksnim seksualnim rasporedom imaju ispunjeniju vezu i srećniji su!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.