U trendu

Imate li ih? Muškarci najviše lude za ženama koje imaju ovih 5 osobina, psiholozi uvereni

5 važnih detalja koje pravi muškarci vole na ženama

Koje od ovih osobina vi imate?

1. Samopouzdana je
Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osećaju dobro u svojoj koži, znaju ko su i u kom smeru se kreću. Samopouzdanje na ženi pravim je muškarcima totalno seksi.

2. Ima smisao za humor (s merom)
Muškarce ne privlači žena koja se smeje na silu ili to čini na svaku izgovorenu njegovu reč, bez obzira je li duhovita ili ne. Naprotiv, cenu ženu koja se zna nasmejati i podeliti šalu, ali nije pregruba i previše sarkastična u svom smislu za humor.

4. Veruje svom mišljenju
Mnogo žena formira svoje mišljenje na temelju tuđih mišljenja, a žena koja odabere da će biti s muškarcem tek nakon što ga odobre njene prijateljice muškarcu se ne sviđa. On umesto toga preferira partnerku koja će mu dati svu svoju pažnju i sama zaključiti je li vredan njenog vremena i truda, prenosi Zadovoljna.hr.

5. Ponosi se svojim izgledom
Muškarci vole ženu koja se ponosi svakim detaljem svoga izgleda, ne samo odećom i obućom koju nosi. Ona pazi na frizuru, manikuru, oralnu higijenu i nosi suptilan miris koji očarava čula. Većina muškaraca primećuje detalje.

3. Strastvena je
Strastvena žena je uzbudljiva žena. No pravi muškarci ne žele samo strastvenu ženu u krevetu, već onu koja sa strašću obavlja svoj posao i hobije, ona koja prezentuje svoje ideje bez straha od osuđivanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)